Hypnos

Genom hypnos kan du nå dina dolda minnen, minnen vi inte visste fanns, minnen som kan ge oss svar på våra frågor om oss själva, minnen från tidig barndom som vi gömt och glömt eller minnen från tidigare liv så som vi aldrig kunnat föreställa oss.

Hynos är ett tillstånd av mycket djup avslappning framkallad av koncentrerad tanke. Genom att låta tankarna följa med i de instruktioner jag som hypnotisör ger dig och genom att du lyssnar koncentrerat på min röst så sjunker du djupare och djupare ner i avslappning och tillslut glider du omedvetet in i hypnos.

Precis som när du befinner dig på bio och blir totalt uppslukad av filmen och tappar tid och rum, så du skulle kanske inte en märka om din vän reste sig upp och försvann ut ur salongen men skulle det plötsligt börja brinna i salongen så skulle du ögonblickligen vara tillbaka i verkligheten och resa dig upp och springa ut. Samma sak gäller när du är i en medveten och avsiktlig hypnos.

När du väl befinner dig i detta underbara avslappnade, befriande tillståndet vi kallar hynos kan jag ge dig stärkande suggretioner som hjälper dig till en bättre självkänsla, självförtroende, bli kvitt ångerst och oro, din tillit till livet ökar och du får en bättre kontakt med dig själv.

Jag kan be dig gå bakåt i tiden och för din inre syn upplever du din barndom, livet som ande, och tidigare liv.

Hypnos skapar ett inre och varaktigt lugn som minskar eller till och med elliminerar stress. 

I hypnosen är du mycket djup avslappnad men ditt medvetande är klart, ditt medvetande kan till och med vara klarare än när du är i ditt dagliga tillstånd. Du är fullt medveten om att du är du och att jag är jag och att jag sitter bredvid dig, och fullt medveten om det skulle inträffa någon fara för dig, så du kan resa dig upp och springa ut. 

Det finns ingen anledning att oroa sig för att du skulle kunna fastna i hypnosen eller att du ska vara rädd för att något annat ska hända som du inte har räknat med. Jag kan inte få dig att göra massa tokiga saker under din hynos som du själv inte har bestämt att du vill. Du kommer ihåg allt när du sedan är vaken, allt som du vill och behöver komma ihåg.

Lite om scen hynos: Att hynotisera någon till att tro han är en anka och springa runt och kackla, de är nästan omöjligt. Nästan säger jag för jag vet att scen hypnos fungerar så att dom utvalda är utvalda just för att dom är så villiga och så lätt påverkade till sin egen önskan att bli uppmärksammade på detta sätt. Människor som gillar att bjuda på sig själv på detta sättet så just därför fungerar det eftersom dom är villiga till det. 

Vi blir alla påverkade på olika sätt i ankomst av olika miljöer, tänk dig en stor kyrka mitt under en midnattsmässa eller en hocky arena. Jag kan lova att någon av spelarna med rätt taktik skulle kunna få upp många från publiken på isen o få dem att tro dom är bäst fast dom aldrig stått på skridskor. Det är samma sak, vi rycks med av de vi faschineras av.

Det finns därför ingen magisk kraft detta, det finns ingen hypnotisör i världen som kan få någon annan människa i hypnos som inte själv vill och du går aldrig djupare ner än vad ditt innersta tillåter, Det är alltid på klientens nivå.